Stresszcsőkkentésre vitamin?

mozo190
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2020.04.11. 20:00

2020.04.15. 18:39

A Mind Masterhez kifejlesztett különleges, stresszcsökkentő hatóanyag kombináció és teljesítménynövelő összetevők abszolút egyediek, mivel a piacon fellelhető konkurens termékek általában ezek közül egy valamelyikre építik a hatásmechanizmust. Vagy a stresszcsökkentés, vagy a mentális energia, vagy a fizikai energia növelését célozzák.
A Mind Master hatóanyagai antioxidánsok, a rezveratrol, a zöld tea, az E-vitamin és a szelén hatékonyan semlegesítik a szabad gyököket. A klorofill, amely a növények energiatermeléséért felel, további támogatást nyújt a stressz kezeléséhez. Eközben a különleges, egymással kapcsolódó mikrotápanyagok, B1-, B9-, B12-vitamin, kolin, vas, Q10 koenzim és L-karnitin, segítik a fizikai és mentális energiaszint növekedését.
Ez az ún. Green Energy Formula, amely felelős a Mind Master hatékonyságáért. Az új Red Formula megegyezik hatásában a zöld Mind Masterrel. Védik a testet és a test sejtjeit az oxidatív stressztől – vagyis a szabad gyökök elszaporodásától, amelyek száma stressz hatása alatt gyorsan nő. A Mind Master magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat. Ide számítanak, mindenekelőtt az úgynevezett tanninok, amelyek a polifenolok közé tartoznak. Ezek a rendkívül keserű ízű polifenolok igen erős antioxidáns hatással rendelkeznek. Ezeket a hatásokat tudományos tanulmány igazolja.
agneshegedus
Hozzászólások: 12
Csatlakozott: 2020.06.11. 17:29

2020.10.08. 09:42

Én ha stresszes vagyok, akkor tuti, hogy megiszok 1-1 bögre citromfű teát, nekem ez tökre bevált.
Itt is írják, hogy hogyan hat a citromfű a stresszre: https://teapalota.hu/gyogytea-posztok/c ... ony-hatas/
Hozzászólás küldése